Vezi ce au făcut artiștii Cristina Dan și Yuriy Tsiple în perioada pandemiei!

Vezi ce au făcut artiștii Cristina Dan și Yuriy Tsiple în perioada pandemiei!

Județul Dâmbovița a fost binecuvântat cu mulți artiști care ne încântă, întotdeauna, cu prestațiile lor, însă în această perioadă de pandemie, aceștia, ca noi toți, au fost nevoiți să stea acasă. Dorind să știm ce au făcut în cele 2 luni petrecute acasă, primii pe care i-am întrebat, au fost Cristina Dan și Yuriy Tsiple. Iată ce am aflat!

Acest minunat cuplul și-a ocupat timpul cu diverse activități intelectuale, practice și recreative.

Cei doi artiști au avut mai mult timp pentru a crea muzică, creionându-și un repertoriu inedit pentru viitoare proiecte muzicale. De asemenea, au avut plăcerea de a citi mai multe cărți de factură religioasă, dezvoltare personală, dar și materiale muzicale cu privire la tehnica vocală, ei fiind și foarte apreciați profesori de canto.

Fiind o situație care a afectat întreaga omenire, au ținut legătura permanent cu prietenii lor din occident, discutând despre efectele acestei crize globale, în care a avut de suferit foarte mult și cultura.

Deși această perioadă a fost nefastă, cei doi artiști și-au petrecut timpul la casa lor de la țară alături de cei doi fii, acordându-le mai multă atenție și afecțiune. Și-au deschis apetitul și pentru grădinărit, fiind preocupați să aibă o alimentație cât mai sănătoasă.

Yuriy fiind dependent de sport, și-a amenajat o cameră specială în care s-a antrenat, mai ales pentru că soția sa a pregătit bucate alese, fiind foarte bună gospodină.

Așteptăm cu nerăbdare să-i vedem, din nou, pe marile scene ale lumii!