You are currently viewing Orban, PNL și dubla măsură…!

Orban, PNL și dubla măsură…!

Orban, PNL și dubla măsură…!

Distanțare fizică, obligația de a purta măști de protecție în spații închise, fumatul interzis în spațiile închise… măsuri de protecție, interdicții prevăzute în legislația în vigoare.
În ce fel le respectați, domnilor liberali, autorități ale statului român, în frunte cu premierul Orban? Noi vă vedem fumând într-un birou, la grămadă, fără măști de protecție…ce s-a întâmplat cu coronavirusul? A dispărut? Nu va mai este teamă de o posibilă infectare? Cine sunteți voi să dați legi și tocmai voi să nu le respectați?
Nu uitați că, în societatea contemporană, greșeala, dar mai ales prostia și bătaia de joc se plătesc! Oamenii simpli, oricât de simpli ar fi ei, sunt cei care vă pot „detrona”. De ce oamenii simpli sunt obligați să respecte legile voastre, iar voi îi sfidați la tot pasul? Poporul român a ajuns la saturație după aceste exagerări privind măsurile de protecție și prevenție impuse, iar cu această greșeală s-a umplut paharul, domnilor guvernanți!
SĂ VĂ FIE RUȘINE!
Este momentul „retragerii cu torțe” a premierului Ludovic Orban și, după el, a celorlalți politicieni care îi țin isonul și își bat joc de cetățeni, chiar din scaunele „călduțe”, plătiți fiind din banii publici! Toți cei surprinși fumând și consumând alcool, în Guvernul României, fără măști de protecție și fără a păstra distanța ar trebui să aibă bunul simț să-și dea demisia! Dacă o astfel de faptă iresponsabilă s-ar fi petrecut la Casa Albă sau în birourile marilor puteri democratice ale lumii, curgeau demiterile și demisiile.

E timpul să intrăm și noi în normalitate!

După o astfel de întâlnire nu mai aveți niciun cuvânt de spus în fața poporului! Să nu mai îndrăzniți să ne închideți și să ne speriați cu exagerările voastre!

PETRE IONEL, PREȘEDINTE ALDE DÂMBOVIȚA