Nu va mai fi Alianță PSD/PRO România!? Țuțuianu va candida la șefia CJD: “Orice discuție, din acest punct mai departe, devine inutilă!”

Alianța PSD DÂMBOVIȚA cu Pro România este tot mai departe de a se realiza. Mărul discordiei este funcția de președinte la Consiliul Județean Dâmbovița.

În contextul în care Adrian Țuțuianu și-a anunțat candidatura pentru șefia CJD iar PSD DÂMBOVIȚA a anunțat că va avea candidat propriu, este clar că vom avea parte de o campanie electorală “fierbinte”.

Cu siguranță, candidatul PSD DÂMBOVIȚA la funcția de președinte al CJD va fi deputatul Corneliu Ștefan care a reușit ceea ce nu s-a mai întâmplat de mult: organizația este mai unită și mai determinată să câștige alegerile ca niciodată!

Un gând personal transmis unor oameni din PSD, aleși locali, membri simpli, simpatizanți, pe care-i prețuiesc. Nu-i numesc aici, se știu ei.

Dragilor, eu sunt în PRO ROMÂNIA și nu plec de aici. V-am spus asta în mod definitiv și sper că ați înțeles și respectați decizia. Mai departe, am vorbit cu mai mulți dintre voi despre o alianță PSD – PRO în județul Dâmbovița, capabilă să obțină o victorie categorică la alegerile locale. V-am oferit toate argumentele și am convenit că sunt incontestabile.

Înainte de plecarea Rovanei Plumb de la șefia Organizației PSD, am avut numeroase discuții cu voi. M-ați rugat să ajut la ceea ce spuneați voi că va fi regăsirea decenței și a rațiunii în conducerea PSD Dâmbovița. Mi-ați spus că aveți și o condiție: să candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, exasperați de disprețul/incompetența actualului președinte.

Am zis „Da” și mi-am anunțat candidatura. Orice discuție, din acest punct mai departe, devine inutilă. Sigur, putem să facem zeci de scenarii, putem să inventăm scuze, putem să uităm ce am convenit. Doar că eu nu uit și-mi văd de drum. Aș prefera să vă am și pe voi alături, în drumul ăsta, fără nicio teamă că ați pierde ceva. CU MINE NU PIERDEȚI, prieteni! Sunt același lider care v-a condus în cele mai mari victorii din istoria județului și același lider care știe ce are de făcut la Consiliul Județean. Voi câștiga și de data asta. Restul e vorbărie.

P.S: sunteți prietenii mei, în continuare, așa cum și voi îmi declarați că vă sunt vouă. Atâta doar că SUNT MOMENTE ÎN VIAȚĂ CÂND PRIETENIA SE ARATĂ ȘI ÎN FAPTE, nu doar în declarații. Eu v-am probat-o de atâtea ori.

#StângaUnită
#Curaj, a scris pe Facebook Adrian Țuțuianu, președintele Pro România Dâmbovița.

4908 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
Primarul de la Nucet acuză PNL că își însușește proiectele actualei administrații

DE CE TREBUIE SA MINTA? II OBLIGA CINEVA? Doamna primar al comunei Nucet, Luisa Bărboiu,...