Prințul Charles îndeamnă bunicii să-și ducă nepoții la operă

În curând, Prințul George va împlini șapte ani. Bunicul său, Prințul de Wales, s-a gândit la un loc special unde nepotul său să-și sărbătorească ziua de naștere: la operă.

Moștenitorul tronului a descris bucuria pură pe care a simțit-o, la vârsta de șapte ani, atunci când bunica sa, Regina Mamă, l-a dus să vadă un spectacol al Baletului Bolshoi la Opera Regală din Covent Garden. Impactul a fost atât de puternic, încât Prințul Charles consideră că vârsta de șapte ani este potrivită pentru ca bunicii să le facă cunoștință nepoților cu artele spectacolului.

Prințul a spus că „nu va uita niciodată” spectacolul Baletului Bolshoi, „The Fountain of Bakhchisarai” din 1956, și a descris muzica drept „incredibil de emoționantă”.

A fost o experiență definitorie, motiv pentru care cred că este foarte important ca bunicii sau alte rude să ducă copiii, începând de la vârsta de șapte ani, să vadă diverse forme de artă. Cred că acestea sunt lucrurile care îi inspiră pe oameni”, a spus Prințul Charles în cadrul unui interviu cu Alan Titchmarsh, la postul de radio Classic FM.

Prințul Charles este, de asemenea, pasionat de muzica clasică. Drept urmare, a supravegheat alegerile muzicale pentru nunta prințului William cu Kate Middleton, în 2011. Charles a găsit în Ducesa de Cambbridge o parteneră în ale artei, mergând de mai multe ori împreună la Royal Opera House pentru a viziona spectacole private de operă și balet.

Royal Opera House, Royal Ballet și Philharmonic Orchestra se află sub patronajul prințului de Wales. În cadrul aceluiași interviu, Charles a declarat că domeniul artistic a fost puternic afectat de criza Covid-19 și că este foarte important ca performerii să-și reia activitatea fiind de două mai enrtuziasmați decât înainte.

4908 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
Primarul de la Nucet acuză PNL că își însușește proiectele actualei administrații

DE CE TREBUIE SA MINTA? II OBLIGA CINEVA? Doamna primar al comunei Nucet, Luisa Bărboiu,...