Un nou boicot în Liga 1! VEZI DETALII!

Poli Iași a anunțat că va încerca să blocheze inițiativa de disputare a meciurilor din acest sezon din Liga 1 cu porțile închise, așa cum a anunțat președintele Klaus Iohannis și cum e prevăzut în protocolul MTS.

În Polonia este permis accesul spectatorilor la meciuri pe 25% din locurile din stadion, iar în Ungaria păstrând distanțarea. La noi s-a dat undă verde spectacolelor în aer liber. Fotbalul e un spectacol în aer liber. Cred că măcar abonații cluburilor ar trebui să aibă permisiunea să vină la meciurile echipelor favorite” a spus Paraschiv.

Acesta s-a referit la Poli Iași: „Noi avem circa 1 400 de abonaţi, iar stadionul are aproximativ 12 000 de locuri. Astfel, maximum 12% din locurile arenei din Copou ar fi ocupate. Cred că e un grad de umplere care nu generează riscuri”.

Tot de la 1 iunie, vor deveni posibile spectacolele în aer liber, cu un număr de până la maximum 500 de spectatori, însă aceștia vor trebui să fie așezați pe scaune, la distanțele care sunt impuse de regulile de distanțare, cu un control foarte strict la intrare și, evident, cu respectarea tuturor normelor de igienă. Competițiile vor fi posibile în aer liber, mai puțin sporturile de contact, și se vor desfășura în această etapă fără spectatori” a declarat Klaus IohannisKlaus Iohannis

4908 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
Primarul de la Nucet acuză PNL că își însușește proiectele actualei administrații

DE CE TREBUIE SA MINTA? II OBLIGA CINEVA? Doamna primar al comunei Nucet, Luisa Bărboiu,...