VALENTIN CALCAN CAUTĂ SOLUȚII PENTRU A VENI ÎN SPRIJINUL ANTREPRENORILOR DÂMBOVIȚENI

Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița continuă să sprijine mediul de afaceri dâmbovițean. După ce a fost ales, a dat dovadă că poate schimba din temelii instituția pe care o conduce și că își dorește să ajute, mai ales acum, când pandemia cu coronavirus a afectat foarte tare activitatea multor firme.

De această dată, Valentin Calcan s-a întâlnit cu primarul comunei Moroeni, pentru a stabili o întâlnire între administrația locală, toți antreprenorii din Stațiunea Turistică de Interes Național Peștera-Padina și conducerea Camerei de Comerț Dâmbovița, în vederea identificării unor soluții de ieșire din criza care a afectat domeniul HORECA.

O deosebită plăcere să mă reîntâlnesc astăzi cu Dl Laurențiu Moraru, Primarul localității Moroeni. Am primit cu bucurie dorința mai multor antreprenori locali de a avea o întâlnire cu conducerea Camerei de Comerț Dâmbovița pentru a avea cele mai noi informații privind soluțiile pe care le pot avea în această perioadă extrem de dificilă cauzată de cumplita pandemie cu Covid-19.
Am stabilit ca în perioada imediat următoare ce Guvernul va relaxa condițiile de întruniri publice, vom organiza un eveniment cu sprijinul Primăriei Moroeni la care invităm toți antreprenorii din zona de munte a Dâmboviței.
info: în Moroeni se află Stațiunea Turistică de Interes Național Peștera-Padina cu minunile naturii Babele, Sfinxul, Vârful Omu și Peștera Ialomiței, ne-a declarat Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

5267 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
Corneliu Ștefan: Noi proiecte de dezvoltare a comunei Iedera

Iedera face parte din rândul comunelor dâmboviţene în care, datorită proiectelor implementate de echipa #PSD...