You are currently viewing Corneliu Ștefan (PSD): Munca în echipă dă roade! Ne respectăm promisiunile!

Corneliu Ștefan (PSD): Munca în echipă dă roade! Ne respectăm promisiunile!

Deputatul Corneliu Ștefan, președinte PSD DÂMBOVIȚA, a declarat în conferința de presă organizată astăzi, la sediul partidului, că toți primarii își vor ține promisiunile făcute, după care a postat pe Facebook următorul mesaj:

Munca în echipă dă întotdeauna roade, iar rezultatele proiectelor #PSD #DÂMBOVIȚA încep să se vadă.
Astăzi am prezentat in conferința de presa la sediul #PSD #Dâmbovița cele mai ample investiții care se fac în rețele de apă și canalizare în județul nostru!
52 de localități dâmbovițene sunt prinse în “Proiectul Regional de Dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată”, iar lucrările pe aceste proiecte nu sunt nici pe departe anulate sau blocate.
Echipa PSD Dâmbovița va duce la îndeplinire aceste proiecte asumate, proiecte care au o valoare de peste 222.000.000 de euro.
Astfel, se vor realiza investiții de reabilitare, extindere și înființare rețele de apă și canalizare în următorele localități:
#Târgoviste, #Moreni, #Fieni, #Pucioasa, #Aninoasa, #Bă1eni, #Brănești, #Braniștea, #Buciumeni, #Bucșani, #Butimanu, #Ciocănești, #Cobia, #Cornești, #Corbii Mari, #Dragodana, #Dragomirești, #Finta, #Glodeni, #Gura Foii, #Gura Ocniței, #Hulubești, #Iedera, #Lucieni, #Ludesti, #Lungulețu, #Malu cu Flori, #Mănești, #Mătăsaru, #Mogoșani, #Moroeni, #Morteni, Niculesti, #Nucet, #Ocnița, #Odobești, #Perșinari, #Petrești, #Pietroșița, #Potlogi, #Produlești, #Răcari, #Răzvad, #Șotânga, #Tătărani, #Ulmi, #Văcărești, #Valea Lungă, #Vișina, #Vulcana Băi, #Vulcana Pandele.
Pot spune fără teamă că ne respectăm promisiunile, iar aceste investiții pentru bunăstarea dâmbovițenilor sunt doar începutul!
#PSD #Dâmbovița
#AlăturideOameni