PRIMARUL ORAȘULUI GĂEȘTI ȘI-A ANUNȚAT CANDIDATURA PENTRU UN NOU MANDAT

Dragi găeşteni,
Astăzi se împlinesc 4 ani de când am depus jurământul în funcţia de primar al oraşului Găeşti, după alegerile locale din 2016. A fost, atunci, un vot onorant pentru mine şi pentru echipa mea, dar şi un angajament pe care mi l-am asumat – cu dăruire şi seriozitate – pentru a face din Găeşti oraşul modern, european, transparent şi prosper în care să vă doriţi să trăiţi.

Au fost 4 ani de muncă, au fost 4 ani grei, cu realizări, cu succese, uneori cu dezamăgiri, 4 ani de consolidări şi de schimbare de mentalităţi.

Uitându-ne înapoi, vom vedea că astăzi, în 2020, trăim într-un oraş cu instituţii de învăţământ preşcolare şi şcolare moderne sau în curs de modernizare, cu străzi reabilitate, cu utilităţi, cu parcuri îngrijite, cu un sistem de sănătate revigorat, cu viaţă culturală şi sportivă, cu locuri de joacă moderne, cu administraţie transparentă şi eficientă. Vedem că au fost duse la bun sfârşit proiecte mari şi sunt pe cale să se nască altele şi mai mari.
Am convingerea că fiecare dintre dumneavoastră a găsit în mine un partener de dialog şi un prieten apropiat.

Pentru mine, aşa cum am spus deseori, Găeştiul reprezintă o mare familie, în care avem grijă unii de alţii, ne ascultăm, ne ajutăm şi creştem împreună. Sunt mândru de această comunitate şi onorat că o servesc din funcţia de primar.

De aceea, astăzi, la 4 ani de la angajamentul pe care mi l-am luat prin jurământ, sunt în măsură să vă anunţ candidatura mea pentru un nou mandat de primar al oraşului Găeşti. Este un nou drum pe care mi-l asum împreună cu dumneavoastră, un drum cu proiecte foarte mari, la care deja lucrăm – unele le cunoaşteţi, altele vor fi prezentate în curând şi detaliate – şi care vor transforma oraşul aşa cum ne dorim cu toţii.

Vă mulţumesc pentru susţinerea pe care am simţit-o de fiecare dată şi vă transmit toate gândurile bune.

Dumnezeu să ne ocrotească! a transmis recent pe o rețea de socializare Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

5267 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
Corneliu Ștefan: Noi proiecte de dezvoltare a comunei Iedera

Iedera face parte din rândul comunelor dâmboviţene în care, datorită proiectelor implementate de echipa #PSD...