You are currently viewing Un tânăr de 19 ani a dispărut în mare, la Costinești

Un tânăr de 19 ani a dispărut în mare, la Costinești

Serviciile de intervenţie caută un tânăr de 19 ani care a dispărut în mare, în staţiunea Costineşti. Un elicopter SMURD survolează zona, iar scafandrii întervin cu o ambarcaţiune, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa.

Am fost solicitaţi să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane de 19 ani dispărută în mare în staţiunea Costineşti. Forţele alocate de îndată sunt: elicopterul SMURD care survolează zona de sus, scafandrii din cadrul inspectoratului cu o ambarcaţiune, de asemenea două ambarcaţiuni de la Garda de Coastă şi ARSVOM şi avem la faţa locului şi un echipa de prim-ajutor”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa, Ana Maria Stoica.

Totodată, ISU Constanţa a intervenit duminică şi la Plaja Modern, unde au scos din mare trupul unui bărbat care s-a înecat în mare.

Echipajele medicale au făcut eforturi susţinute la faţa locului reuşind scoaterea bărbatului din stop cardiorespirator. L-au transportat la ambulanţă dar datorită stării alterate de sănătate acesta a intrat din nou în stop. S-au aplicat manevre de resuscitare mai bine de 50 minute în ambulanţă”, potrivit sursei citate.

Sursa: Mediafax