Cosmin Stana (PSD): Modernizarea comunei Doicești se va face prin unitate, încredere, transparență și seriozitate

Cosmin Stana, candidatul PSD la Primăria Doicești, în conferința de presă susținută astăzi la sediu partidului a afirmat: „Un primar de comună trebuie să aibă majoritate în consiliul local, acesta are un rol foarte important, pe lângă multe alte lucruri, acela de a aproba și obiectivele de investiții la nivel de comună. Am constatat de-a lungul timpului, nu știau cum se alege viceprimarul localității. (…) Viceprimarul este numit de majoritatea Consiliului Jocal, în cazul comunei Doicești el trebuie să fie format din maxim 13 consilieri, iar PSD ar trebui să aibă un minim de 7 consilieri locali pentru a-și desemna viceprimarul. De aceea, am rugămintea la locuitorii comunei să ne acorde încrederea și să voteze întreaga echipă a Partidului Social Democrat.”
Realizările sunt multiple, iar obiectivele de investiții ale social-democraților la nivelul comunei Doicești sunt ambițioase: „În ultimii 4 ani de zile avem investiții în valoare totală de 157 milioane de lei. Am finalizat 2 obiective de investiții, unul pe fonduri europene, modernizarea străzii Constantin Brâncoveanu – 910 m – (1.1 milioane de lei) în zona Dolani, iar al doilea în rețeaua de drumuri în comuna Doicești, etapa a doua, obiectiv derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală – 4.476 Km. (3,27 milioane lei). Un alt obiectiv de investiții important din comuna Doicești îl reprezintă modernizarea străzilor, proiect în asociere cu Consiliul Județean (4,27 miloane de lei). Aici deocamdată s-au sistat lucrările, deoarece firma constructoare trebuie să aducă un număr de 77 de capace de canalizare; avem promisiunea de la dânșii ca în maxim 2 săptămâni de zile să le aducă și să se apuce de treabă pentru a finaliza și această investiție.
De altfel, lucăm și la podul peste Râul Ialomița, proiect derulat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (6,27 milioane de lei), proiect pe care o să-l finalizăm anul acesta.”
Având în vedere nevoile constante de dezvoltare ale unei localități și modernizarea prin care trece lumea cotidiană, Cosmin Stana cere locuitorilor comunei Doicești să-i acorde încredere lui și echipei sale de consilieri locali „ca împreună să putem face lucruri frumoase și să dezvoltăm comuna. Cu siguranță, voi continua obiectivele de investiții în viitopr, mă voi axa în continuare pe rețeaua de drumuri, rețeaua școlară, mă voi concentra pe fiecare parte a comunei, Trebuie să aducem comuna la un nivel superior de standarde europene.”

AUTOR: Bogdan Preda

5267 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
Corneliu Ștefan: Noi proiecte de dezvoltare a comunei Iedera

Iedera face parte din rândul comunelor dâmboviţene în care, datorită proiectelor implementate de echipa #PSD...