Maraton de infracțiuni pe străzile din Șotânga! Băut și fără permis de conducere, la volan, cu tupeu!

În urma a mai multor sesizări făcute de locuitorii comunei Șotânga, primarului i s-a atras atenția că pe drumurile publice, un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice și fără permis de conducere, ar conduce un autoturism.

Primarul nu a stat pe gânduri și a urmărit toate camerele de supraveghere din comună,  putând astfel să-l descopere pe concetățeanul său. Ulterior, pe pagina de Facebook a Primăriei a fost postat următorul mesaj:

📌Tânăr în vârstă de 21 de ani pe numele Şerban George din Comuna Sotanga, strada Teilor,Jud Dâmbovița fără permis de conducere aflat sub influenta băuturilor alcoolice observat conducând pe drumurile publice cu viteza.
📌Rugam autoritățile și Postul de Politie din Comuna Sotanga sa aibă în vedere pericolul urmând sa rezolve acest caz cu deschidere de dosar penal pe numele tanarului.

📌Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice! Pe lângă posibilitatea producerii unui accident rutier, şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice riscă şi închisoarea de la unu la cinci ani, aceasta fiind sancţiunea prevăzută de lege pentru cei depistaţi în trafic cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge. De asemenea, pe timpul cercetării, permisul este reţinut fără drept de circulaţie. Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor, şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare, evitând depăşirile care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase.
📍Politia este în alerta, unde în cel mai scurt timp o sa aibă loc audieri la domiciliul suspectului.

Autor: Adrian G.

5266 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
Doi bărbați cercetați pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier

COMUNICAT DE PRESĂ Ieri, 15 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe raza...