Acțiuni de combatere a faptelor antisociale a polițiștilor din Dâmbovița

COMUNICAT DE PRESĂ

Ieri, 29 iunie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Acțiunile efectivelor poliţiei dâmbovițene au vizat și prevenirea accidentelor de circulație.

Au fost organizate 6 acțiuni punctuale și s-a intervenit la 49 de evenimente, dintre care 35 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

În urma activităților desfășurate, au fost constatate 26 de infracţiuni, dintre care 14 contra persoanei și 9 contra patrimoniului.

Totodată, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 291 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 94.910 lei.

Polițiștii de la rutieră au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind reținute 38 de permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.

Exemplu:

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au depistat pe drumul național 72, pe raza localității Dărmănești, un bărbat, din județul Prahova, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 2,67 m³ lemn, deși nu deținea documente legale de proveniență și transport.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și predat unui ocol silvic, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA

5162 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
50 de persoane infectate cu coronavirus au fost raportate astăzi în Dâmbovița

La nivelul județului Dâmbovița, polițiștii continuă să acționeze integrat, cu efective mărite, împreună cu celelalte...