You are currently viewing ELEV DE LA LICEUL DE ARTE DIN TÂRGOVIȘTE A CÂȘTIGAT MARELE PREMIU LA SALONUL DE BENZI DESENATE – POVEȘTI DIN BUCUREȘTI

ELEV DE LA LICEUL DE ARTE DIN TÂRGOVIȘTE A CÂȘTIGAT MARELE PREMIU LA SALONUL DE BENZI DESENATE – POVEȘTI DIN BUCUREȘTI

Elevul Matei Butoi de la Liceul de Arte “Bălaşa Doamna”din Târgivişte a răspuns invitației de a participa cu lucrări la Salonul BD – „Povești din București în benzi desenate” și a primit Marele Premiu – o tabletă grafică WACOM !

Primi pași în arta benzilor desenate au fost încurajați de doamna prof. Barbara-Brigita Popa apoi și-a cristalizat tehnica și alături de Mihai I Grăjdeanu.

SALON BD – POVEȘTI DIN BUCUREȘTI ÎN BENZI DESENATE, EDIȚIA A VII-a (1 iulie – 31 august 2020) revine la Palatul Suțu. Evenimentul este organizat de Muzeul Municipiului București la inițiativa managerului muzeului dr. Adrian Majuru și a autorului de benzi desenate Mihai I. Grăjdeanu. Salonul din acest an se încadrează în proiectul inițiat de istoricul și scriitorul Vasile Lupașc: „2020 – Anul Vlad Țepeș Drăculea”. În premieră, Salonul BD – „Povești din București în benzi desenate” se va desfășura în paralel în 4 muzee din 3 orașe diferite. Lucrările participanților vor fi expuse atât la Palatul Suțu din București cât și la Muzeul de istorie din Târgoviște, The Dracula Investigation Gallery și Muzeul Vlad Țepeș Drăculea din Sighișoara. Tema din acest an a fost: Poveşti despre Vlad Ţepeş Drăculea!

Aşteptăm datele de lansare a expoziţiei intinerante!