You are currently viewing ISU „Basarab I” Dâmboviţa: Mesaj de recunoștință pentru patru cadre care se pensionează

ISU „Basarab I” Dâmboviţa: Mesaj de recunoștință pentru patru cadre care se pensionează

În această dimineață, la sediul ISU ”Basarab I ” Dâmbovița, a avut loc un eveniment emoționant pentru pompierii dâmbovițeni – trecerea în rezervă, cu drept de pensie, a patru cadre militare: plutonier adjutant șef NEAGU Nicu de la Detașamentul Pucioasa (37 ani vechime în muncă), plutonier adjutant șef NIȚOI Ilie Iulian de la Detașamentul Titu (29 ani vechime în muncă), plutonier adjutant șef PĂUNESCU Gheorghe de la Detașamentul Găești (35 ani vechime în muncă) și plutonier adjutant șef CROITORU Romică de la Detașamentul Târgoviște (33 ani vechime în muncă).
Pe timpul activității desfășurate în cadrul instituției s-au remarcat prin profesionalism, curaj și implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredințate.
Cu ocazia pensionării, celor patru cadre militare li s-au conferit diplome de apreciere, în semn de mulțumire pentru întreaga activitate profesională.
Acum, la finalul carierei lor, colegii își exprimă cele mai sincere gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul inspectoratului, urându-le multă sănătate, liniște sufletească şi împliniri alături de cei dragi.
Felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă, dragi colegi!

Sursa: ISU DÂMBOVIȚA