Adrian Țuțuianu îl provoacă pe Corneliu Ștefan: „Nu mă bat cu scutierii lui!”

Adrian Țuțuianu îl provoacă pe Corneliu Ștefan: „Nu mă bat cu scutierii lui!”

Senatorul Adrian Țuțuianu, în conferința de presă de astăzi a PRO România Dâmbovița, la care nu am fost invitați, deși am solicitat acreditarea, atrage atenția președintelui PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, pentru comportamentul unor membri ai partidului pe care acesta îl conduce. În urma numeroaselor critici și atacuri primite din partea unei părți a presei dâmbovițene, senatorul Țuțuianu afirma că în spatele articolelor apărute s-ar afla membri PSD Dâmbovița și chiar alte persoane apropiate, pe care ar fi trebuit să le menționeze astăzi, așa cum a promis. Din nefericire, fiind chiar întrebat dacă a luat legătura cu cei pe care îi acuza în urmă cu o săptămână, Țuțuianu a afirmat că nu a avut timp pentru aceasta. Sperăm că, totuși, în scurt timp ne va spune adevărul.

De asemenea, acesta continuă să se victimizeze și aduce noi detalii despre așa zisele hărțuiri ale membrilor PSD Dâmbovița asupra celor 3 viceprimari care au ales să candideze din partea PRO România: „astăzi am intrat în posesia unei hotărâri pe care a adoptat-o Biroul Permanent Județean al PSD, prin care constată dânșii încetarea de drept a calității de membru de partid și radierea din evidența membrilor de partid a celor 3 viceprimari care au anunțat că vor candida din partea PRO România la alegerile locale din luna Septembrie. Vreau să îi anunț pe foștii mei colegi că această hotărâre va fi atacată la instanță, că vom comunica în cursul zilei de astăzi Prefectului de Dâmbovița faptul că am atacat la instanțele de judecată. Era politicos ca această hotărâre să fii fost comunicată și celor 3 viceprimari, eu am intrat în posesia ei pe alte surse, ceea ce arată că atitudinea abuzivă față de cei 3 colegi continuă din partea PSD.”

Scurt și la obiect, Adrian Țuțuianu adaugă în încheiere că: „președintele Corneliu Ștefan fie pune punct acestei chestiuni și se gândește la viitor, fie, dacă preferă să facem campanii electorale, eu refuz să intru în jocul ăsta, nu mă bat cu scutierii lui, că nu candidează cu mine la Consiliul Județean.”
AUTOR: Bogdan Preda