You are currently viewing POLIȚIA DÂMBOVIȚEANĂ AVERTIZEAZĂ! PESTE 400 DE AMENZI CONTRAVENȚIONALE AU FOST APLICATE ÎNTR-O SINGURĂ ZI!

POLIȚIA DÂMBOVIȚEANĂ AVERTIZEAZĂ! PESTE 400 DE AMENZI CONTRAVENȚIONALE AU FOST APLICATE ÎNTR-O SINGURĂ ZI!

COMUNICAT DE PRESĂ

La data de 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au intervenit la 42 de evenimente, dintre care 32 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și au constatat 18 infracțiuni. Dintre acestea, 13 au fost contra persoanei și 4 contra patrimoniului.

Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 418 sancțiuni, în cuantum de 122.975 de lei.

Totodată, au fost folosite echipamentele video de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, iar acțiunile desfășurate au vizat și prevenirea producerii unor accidente de circulație.

În trafic, pentru unele abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice, polițiștii au reținut 21 de permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

Polițiștii de la rutieră le recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să circule cu viteză adaptată permanent condițiilor meteo-rutiere și să manifeste o atenţie sporită pe toată durata deplasării pe drumurile publice.

 

INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA