You are currently viewing Primarul municipiului Târgoviște va candida pentru un nou mandat, la alegerile locale din septembrie

Primarul municipiului Târgoviște va candida pentru un nou mandat, la alegerile locale din septembrie

‼ Bună-credință. Eficiență. Muncă, multă muncă. Determinare. Fapte.

În loc de sloganuri false, transpirație. În loc de minciuni stupide, șantiere. În loc de iluzii, construcții.

Așa am vrut să fie acest mandat administrativ la nivelul municipiului Târgoviște. Marcat de cea mai puternică etapă de dezvoltare urbanistică din ultimii 30 de ani, era obligatoriu să aibă în spate o ECHIPĂ foarte potrivită pentru a duce această provocare. Cu oameni care să nu fugă de muncă, oameni cu școală, oameni de caracter. Le mulțumesc tuturor celor care, făcând parte echipa PSD Târgoviște, mi-au oferit suportul necesar schimbărilor din acest oraș.

Următorul pas.

Eu sunt extrem, extrem de ambițios și nu mă opresc niciodată la un anumit punct. Cred că am făcut multe lucruri bune în Târgoviște, în acești ani, dar mai cred că putem sălta la un nivel spectaculos dacă mergem pe aceeași „rețetă”. Și, pentru asta, vreau să-mi stea alături oameni foarte buni, foarte pricepuți pe domeniile lor de pregătire, oameni care să se completeze recriproc într-o echipă de proiect. Proiectul 2020-2024.

Nu sunt nici lăudăros, nu sunt nici arogant când spun că PSD Târgoviște propune CEA MAI PUTERNICĂ ECHIPĂ la nivelul municipiului. E incomparabil mai pregătită, mai experimentată, mai capabilă să garanteze proiectul de dezvoltare pe care îl propun. Incomparabil. Sunt atâtea lucruri bune întâmplate în Târgoviștea ultimilor ani, încât ar fi păcat să lăsăm orașul pe mâna unor falimentari de profesie ori trădători fără scrupule. Sau pe mâna unora care n-au condus în viața lor nici măcar o roabă. Sau pe mâna unor nerecunoscători sufocați de răutăți. Târgoviște nu e o afacere, e o comunitate, o casă, un cămin. La Primărie nu vii ca la o firmă pe care o falimentezi, lași oameni pe drumuri și-ți vezi liniștit de treabă. Administrația nu e un sediu de partid în care bei și fumezi toată ziua, nu e un cazinou!

Vor fi multe lucruri de spus în perioada următoare, dar vreau să ne focusăm pe cele pozitive. Căci, la urma urmei, fapta bună șterge vorba rea. Și orice șantier finalizat, orice construcție nouă, orice metru de asfalt proaspăt vor fi suficiente pentru a face diferența între OAMENII DE CUVÂNT și vânzătorii de vorbe.

De săptămâna viitoare vom începe prezentarea celor care fac parte din echipa PSD Târgoviște pentru Consiliul Local – proiectul 2020-2024. Îi cunosc foarte bine și garantez pentru fiecare dintre ei. Echipa aceasta va sta în prima linie a bătăliei politice din acest an. Cristian Stan va sta lângă Corneliu Ștefan și Titus Corlățean. Și, împreună, vom sta lângă oameni.

P.S. Apropo de oameni, un angajament personal: promit să fiu și eu mai atent la cei de care mă înconjor.

Sura: Facebook