50 de persoane infectate cu coronavirus au fost raportate astăzi în Dâmbovița

La nivelul județului Dâmbovița, polițiștii continuă să acționeze integrat, cu efective mărite, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, cât și pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranță publică. Totodată, aceștia continuă activitățile în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.
Astăzi, conform DSP Dâmbovița:
– persoane confirmate cu COVID-19: 935 (50 persoane astăzi)
– persoane vindecate, în total : 384
– persoane decedate de la debutul pandemiei: 32
– persoane confirmate care refuză internarea, în total: 71 (12 persoane noi)
– persoane confirmate externate la solicitare, în total: 38.
Reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița precum și cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat misiuni pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.
Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

5670 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
RADU POPA (PSD) CERE DEMISIA MINISTRULUI EDUCAȚIEI, MONICA ANISIE, A CANDIDATULUI PNL LA CJD, SORIN ION ȘI A PREFECTULUI DE DÂMBOVIȚA, AURELIAN POPA

Radu Popa, vicepreședinte PSD Dâmbovița, solicită demisia ministrului educației, Monica Anisie și a prefectului județului...