Corneliu Ștefan: Noi proiecte desfășurate în comuna Ocniţa

Am promis şi am făcut!
Nimeni nu poate spune că la #Ocniţa lucrurile nu sunt pe drumul cel bun!
Lucrările şi investiţiile făcute de primarul comunei Ocniţa, Eduard Barcău, sunt doar începutul unui master plan în care am inculs toate localităţile judeţului nostru.
De la drumuri şi şcoli până la dispensare şi reţele de apă, gaze şi canalizare, fiecare sat, comună, oraş sau municpiu sunt în atenţia noastră şi pentru următoarea perioadă.
Şi pentru că faptele vorbesc, în momentul de faţă, sunt realizate sau în curs de relizare investiţii de modernizare a drumurilor comunale şi pietruire stărzi în valoare de peste 8.500.000 de lei. Modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public prin montare aparate cu LED a fost terminată, iar valoarea acestor lucrări se ridică la aproape 500.000 de lei.
Echipa #PSD de la Ocniţa acordă o atenţie deosebită învăţământului. Şcoala Gimnazială Ocniţa urmează a fi modernizată, iar pe lângă aceasta se va contrui o sală de sport.
De asemenea, în Ocniţa s-a construit o grădiniţa cu program normal. Acum, stadiul lucrărilor de construcţie şi dotare a complexului sportiv din comună este de 50%. Valoarea proiectului de la complexul sportiv este de aproximativ 1.7000.000 de lei.
S-a lucrat, în ultimii ani, şi la extinderi ale conductei de gaze naturale, s-a instalat un sistem de supraveghere video.
Peste 30 de proiecte, în diferite stadii de execuţie, sunt în comuna Ocniţa!
#ÎmpreunapentruDambovita

5840 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
11 AUGUST 2020, COVID-19 – VEZI SITUAȚIA DIN DÂMBOVIȚA

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, peste 300 de politiști din cadrul...