Polițiștii din Dâmbovița au demarat acțiuni pentru siguranța cetățenilor

COMUNICAT DE PRESĂ

La data de 15 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat, la nivelul județului, pentru prevenirea faptelor antisociale, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, cât și pentru verificarea respectării masurilor impuse in perioada stării de urgență. Au fost organizate 42 de acțiuni punctuale și s-a intervenit la 41 de evenimente, dintre care 34 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

În urma activităților din teren, au fost constatate 24 de infracţiuni, dintre care 11 contra persoanei și 9 contra patrimoniului.

Totodată, pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 344 de sancţiuni contravenţionale și au confiscat bunuri în cuantum de 3.242 de lei.

Ca urmare a abaterilor de la normele rutiere, au fost constatate 2 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, au fost reținute 12 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

În continuare dispozitivele constituite vor fi în teren, la datorie, și vor desfășura activități pentru prevenirea și combaterea evenimentelor care ar putea afecta siguranța cetățenilor.

Sursa: IPJ Dâmbovița

5840 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
11 AUGUST 2020, COVID-19 – VEZI SITUAȚIA DIN DÂMBOVIȚA

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, peste 300 de politiști din cadrul...