You are currently viewing TUI: Toate vacanțele către Spania continentală se anulează până la data de 9 august

TUI: Toate vacanțele către Spania continentală se anulează până la data de 9 august

Unul dintre cei mai cunoscuți jucători de pe scena turismului internațional, TUI a anunțat că va anula toate vacanțele către Spania continentală până în data de 9 august.

Decizia a fost luată după ce Guvernul Scoţiei a informat, sâmbăta trecută, că toţi călătorii care sosesc în Regatul Unit din Spania vor trebui să intre în carantină timp de 14 zile, transmite Reuters, citată de Agerpres.

TUI UK a decis să anuleze toate vacanţele către Spania continentală până în data de 9 august. Ştim cât de mult au aşteptat clienţii noştri să-şi facă vacanţele în străinătate şi, în curând, vom putea să ne adaptăm la noile restricţii. Prin urmare, toţi cei care doresc să călătorească către insulele Baleare şi Canare o vor putea face aşa cum era planificat, din 27 iulie”, se arată în comunicatul operatorului de turism.

Guvernul Scoţiei precizează, într-un comunicat de presă, că Spania va fi eliminată de pe lista ţărilor exceptate de la cerinţele de carantinare din cauza unui număr crescut de cazuri de coronavirus în ultimele zile. “Decizia, asumată şi de administraţiile descentralizate din Irlanda de Nord şi Ţara Galilor, precum şi de guvernul Regatului Unit, a fost luată pentru a reduce riscul transmiterii virusului prin cei care călătoresc din Spania”, notează oficialii scoţieni.

Cele patru naţiuni componente ale Regatului Unit – Anglia, Scoţia, Ţara Galilor şi Irlanda de Nord – şi-au stabilit fiecare propriile politici privind COVID-19, dar respectă reguli similare în majoritatea cazurilor.