You are currently viewing ALDE DÂMBOVIŢA ȘI-A LANSAT CANDIDAȚI LA CJD ȘI LA PRIMĂRII ȘI ACUZĂ PSD…

ALDE DÂMBOVIŢA ȘI-A LANSAT CANDIDAȚI LA CJD ȘI LA PRIMĂRII ȘI ACUZĂ PSD…

Președintele ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, a desemnat astăzi, într-o conferință de presă organizată în aer liber, 3 candidați la primăriile județului, dintre cei 6 care erau programați:
Adrian Chiriță – Comuna Hulubești
Meltiade Petre – Comuna Cojasca
Dan Alexiu – Orașul Găești.

O listă completă a candidaților ALDE la Consiliul Județean Dâmbovița va fi publicată luni, 2 august, pentru a arăta că nu este singur în partid, așa cum se vorbește pe la colțuri, anunță Ionel Petre. Totuși, surpriza pe care a prezentat-o astăzi a fost reprezentată de candidatura lui Ion Dumitru (fost deputat PSD și director Romsilva), primul pe lista de consilieri județean.

Președintele ALDE  Dâmbovița a ținut să  menționeze și faptul nu este ferit de presiunile Partidului Social Democrat Dâmbovița. Ionel Petre atrage atenția administrației locale din Cojasca și implicit primarului Victor Gheorghe, față de tentativa sa de convertire politică a colegului său: „s-a discutat despre o posibilă legătură mai strânsă între ALDE și PSD, cu aportul domnului Meltiade, în vederea obținerii funcției de viceprimar. Ce a făcut domnul primar de la Cojasca a fost mai simplu, a încercat să-l cumpere pe domnul Meltiade, spunându-i că dacă bate cu noi palma are șanse reduse, dacă merge alături de primarul actual îl pune chiar pe poziția 2, fără să-și dea seama că de fapt domnul Meltiade nu a venit singur, și chiar a spus că vine cu încă 2 consilieri actuali. Forța pe care ar fi dobândit-o alături de domnul Meltiade ar fi fost una consistentă.”

AUTOR: Bogdan Preda