You are currently viewing OFICIAL! TIBERIU LIXANDRU (PNL) CANDIDEAZĂ PENTRU PRIMĂRIA COMUNEI ANINOASA!

OFICIAL! TIBERIU LIXANDRU (PNL) CANDIDEAZĂ PENTRU PRIMĂRIA COMUNEI ANINOASA!

Tiberiu Lixandru, membru marcant PNL, a făcut astăzi anunțul oficial:

„Dragi concetățeni,

Sunt fiu al comunei Aninoasa!
Aici mi-am petrecut copilăria, aici am mers la școală și tot aici am întemeiat ceea ce am mai de preț , o familie frumoasă, împlinită, așa cum toți ne dorim.
Am locuit pentru un timp la Târgoviște, dar m-am întors, pentru că eu aici sunt acasă. Aninoasa este casa mea si a familiei mele, iar dragostea pentru casa mea este cea care mă determină să candidez pentru funcția de Primar.
Aninoasa poate mai mult, iar eu îmi doresc să fac mai mult pentru casa noastră, Aninoasa! Aninoasa are nevoie acum, mai mult ca oricând, de oameni harnici și pricepuți, care să croiască un viitor pe măsura aspirațiilor noastre de mai bine pentru noi și pentru copiii noștri!
Vin în fața Dumneavoastră cu un proiect ambițios, dar în același timp realist, și vă cer sa fiți alături de mine. În perioada următoare vom dezbate în detaliu acest proiect. Doar împreună putem face din casa noastră, Aninoasa, o comună europeană!

Cu sinceritate, întotdeauna al Dumneavostră,
Tiberiu Lixandru”

Reamintim faptul că Tiberiu Lixandru este actualul SEF ADMINISTRAȚIE ADJ INSPECȚIE FISCALĂ Dâmbovița și are o pregătire deosebită, absolvind Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Inginerie Electrică a Universității Valahia din Târgoviște, după care a obținut titlul de Master în Administrație Publică Europeană.