PSD a convocat Congres pentru 22 august. Dâncu, președinte interimar al Consiliului Național al PSD

Consiliul Executiv Național al PSD a decis organizarea unui Congres de alegeri la PSD în luna august, cu puțin înainte de debutul campaniei electorale, au declarat surse social-democrate.

Ar fi vorba despre data de 22 august, cu mențiunea că reprezentanții partidului urmează să o confirme oficial.  

Cu acel prilej va fi aleasă noua conducere a partidului, asigurată acum de Marcel Ciolacu, președinte interimar.

Decizia a fost luată în cadrul Comitetului Executiv Național al partidului, desfășurat joi.

Cu același prilej, forul de conducere al partidului a luat azi act de demisia în bloc a conducerii PSD Ilfov și deci de dizolvarea conducerii filialei județene.

Decizia fusese anunțată anterior în cadrul unei apariții televizate de președintele PSD Marcel Ciolacu după ce pe Rise Project au apărut stenograme audio cu oameni din conducerea filialei ”având comportament de interlopi”.

Totodată, Consiliul Executiv Național al PSD a decis prin vot numirea lui Vasile Dâncu ca președinte interimar al Consiliului Național al PSD.

Fostul președinte interimar al CN, senatorul Ionuț Vulpescu, a fost votat tot azi ca președinte al Institutului de Studii Social-Democrate.

5839 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
Pr. Vicar Eparhial Ionuț Ghibanu, mesaj dur pentru politicienii, autorităţile publice și șefii de deconcentrate care au lipsit de la sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon!

Părintele Vicar eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei, Ionuț Ghibanu a trasmis, astăzi, un mesaj dur pentru...