CORNELIU ȘTEFAN (PSD) ACUZĂ PRO ROMÂNIA DÂMBOVIȚA DE BLAT CU PNL ȘI CERE DECENȚĂ

CORNELIU ȘTEFAN (PSD) ACUZĂ PRO ROMÂNIA DÂMBOVIȚA DE BLAT CU PNL ȘI CERE DECENȚĂ

Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița a adus astăzi în atenția publică faptul că „războiul” anunțat de senatorul Adrian Țuțuianu este unilateral, cu alte cuvinte văzut doar de cei de la PRO România. Conform spuselor acestuia, PRO România și PNL fac, în realitate, un blat la alegerile locale din județ, cu scopul de a ataca PSD Dâmbovița.
„N-am vrut să spun asta public, dar pâna la urmă am să o fac: În Dâmbovița PRO România și PNL fac blat împotriva PSD, la alegerile locale, așa cum fac și la nivel național. Pro România are blat cu PNL, și-mi asum ceea ce spun.”, spune Corneliu Ștefan.
Mai mult decât atât, acesta face un apel public la decență și cooperare, menționând totodată faptul că o alianță cu PRO România în Dâmbovița ar fi fost binevenită.
Corneliu Ștefan: „Fac un apel public la decență, la cooperare pentru comunitățile locale. Noi, cei de la PSD, ne-am dorit o alianță cu PRO România în Dâmbovița, dar nu din cauza noastră aceasta nu s-a realizat. Este tragic ceea ce văd că se întâmplă acum, cum liderii de la PRO România merg prin localitățile din Dâmbovița și sloganul lor este «hai să rupem de la PSD, ca să câștige PNL». Noi nu muncim ca să câștige adversarul nostru tradițional, PNL. Noi ne batem cu locul 2, nu ne batem cu locul 4. Dâmbovițenii s-au săturat de scandal între PSD și PRO România și poate vă dă de gândit ce v-am spus acum. Nu putem să acceptăm să fim atacați din două în două zile. Eu fac un apel catre colegii mei. Pentru cei care ne poartă de grijă le transmit ca fiecare să își vadă de echipa lui”.
AUTOR: Miruna Lunescu