DANIEL CRISTIAN STAN ACUZĂ CONDUCEREA UNIVERSITĂȚII VALAHIA DE IMPLICARE ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ

DANIEL CRISTIAN STAN ACUZĂ CONDUCEREA UNIVERSITĂȚII VALAHIA DE IMPLICARE ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ

În cadrul conferinței de presă de astăzi, organizată de către PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a adus acuzații dure la adresa conducerii Universității Valahia. Acestea fac referire la implicarea în campania electorală și la un partizanat politic.
Conform edilului, în incinta instituției a avut loc o întâlnire a conducerii Universității cu reprezentanții PNL Dâmbovița, mai exact președintele Virgil Guran și candidații pentru președinția CJD, Sorin Ion și pentru primăria municipiului Târgoviște, Aurelian Cotinescu.
„Astăzi vreau să pun câteva întrebări conducerii Universității Valahia. Este adevărat că ieri, în sala Oxford, au fost prezenți domnii Virgil Guran, Sorin Ion și Aurelian Cotinescu și în ce calitate s-au întâlnit aceștia cu rectorul, prorectorii și președintele senatului Universității Valahia din Târgoviște. Sunt membru de onoare al senatului Universității Valahia, conduc destinele administrative ale acestui oraș de aproximativ cinci ani, dar niciodată nu mi-am permis să implic în vreun fel Universitatea Valahia în jocuri de natură politică”, spune Daniel Cristian Stan.
Edilul cere explicații pentru cele întâmplate, și în cele din urmă solicită demisia conducerii universității.

AUTOR: Miruna Lunescu