PUCIOASA: Sâmbătă se lansează un nou post de radio on-line și outdor!

Contextul actual a determinat echipa Centrului Cultural European să se reinventeze. Ieșirea în online și outdoor, înseamnă o provocare atât pentru organizatori cât și pentru spectatori.

RADIO PUCIOASA ONLINE – VOCEA ORASULUI TAU! un proiect cultural ce vrea să vină în sprijinul cetățenilor, să fie o platformă a vocii fiecaruia din noi. Muzica pe care o propune să fie ambientul sufletesc de care avem nevoie. Nu este o tribună a dezbaterilor ci o sursă de informare culturală. Teatru, muzică, literatură, interviuri cu personalități, intălniri de suflet.

Sâmbătă 01 august 2020, ora 18:00, sunt invitați DJ Adrian Saguna și MC.Lalla pentru a ne introduce în atmosfera muzicală a orașelor mari. Ei sunt cei care vor marca deschiderea acestui post de Radio Online si Outdor. Poate fi ascultat în parc și în curând în zone de interes din oraș.

La acest Evenimentul se vor respecta toate regulile de igienă, distantare socială și portul măștii impuse de lege.

5839 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
Pr. Vicar Eparhial Ionuț Ghibanu, mesaj dur pentru politicienii, autorităţile publice și șefii de deconcentrate care au lipsit de la sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon!

Părintele Vicar eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei, Ionuț Ghibanu a trasmis, astăzi, un mesaj dur pentru...