PRO ROMÂNIA DÂMBOVIȚA AJUNGE LA 69 DE CANDIDAȚI LA PRIMĂRIILE DIN JUDEȚ

PRO ROMÂNIA DÂMBOVIȚA AJUNGE LA 69 DE CANDIDAȚI LA PRIMĂRIILE DIN JUDEȚ

Senatorul Adrian Țuțuianu a prezentat în ultima conferință de presă 4 noi candidați din partea partidului PRO România la primăriile din județul Dâmbovița.
Popa Geta Valentina candidează la primăria din Răcari, un oraș în care, în viziunea lui Țuțuianu, edilul Marius Caravețeanu face blat cu PSD: „din păcate, foștii mei colegi din PSD sunt pe un blat cu actualul primar, de aceea le spun tuturor membrilor PSD Răcari și tuturor celor care au credință de centru-stanga din Răcari să vină alături de Valentina Popa.”
La Glodeni candidează Adrian Vasile Bălașa, „o localitate rămasă mult în urmă, care are permanent probleme cu alimentarea cu apă, actuala administrație locală și județeană nu au fost în stare să foreze 2 puțuri, până la urmă au făcut o legătură cu Brăneștiul. Comuna are nevoie de refacerea Drumului Județean pe toată lungimea sa, este nevoie de lucrări de asfaltare pe toate drumurile acelei localități. Comuna are nevoie de canalizare, de asemenea, are nevoie de lucrări de modernizare a școlii și a grădiniței, pentru că tot ce s-a făcut acum sunt mici lucrări de reparații și întreținere”, completează senatorul Adrian Țuțuianu.
În comuna Cândești a fost propusă echipa formată din Constantin Tudose, un om cu experiență și vârstă înaintată, și tânărul Comănescu Mircea Gabriel. Senatorul Adrian Țuțuianu declară: „am sprijinit toate proiectele de dezvoltare,am făcut două cămine culturale, am asigurat finanțarea prin CNI, s-au făcut 2 dispensare, am asigurat finanțarea prin PNDL, se fac lucrări de apă și canal de aproape 2 miliane de lei, am sprijinit aceste proiecte cu toată determinarea. Implicarea mea a generat ceea ce se numește realizarea unui proiect dorit istoric de oamenii din zonă, drumul de legătură dintre județele Dâmbovița și Argeș, prin Valea Mare. Sunt dezamăgit de atitudinea doamnei primar, Georgeta Popa, care a fost salariata mea 2 ani de zile și pe care am sprijinit-o să ajungă primar, dar din păcate de 3 ani de zile a uitat să-mi mai dea un telefon.”
Și nu în ultimul rând Pentru primăria Crângurile candidează domnul Tomovici Mihai.
Așadar, PRO România Dâmbovița ajunge la 69 de candidați raportați la cele 89 de localități ale județului.
AUTOR: Bogdan Preda