Mesaj de suflet al deputatului Caludia Gilia cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ierarh Nifon!

Mesaj de suflet al deputatului Caludia Gilia cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ierarh Nifon!

Cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ierarh Nifon, deputatul Claudia Gilia, prezent la manifestare, a transmis următorul mesaj:

Despre iubire, smerenie, armonie, iertare și înțelegere au fost mesajele transmise astăzi la Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nifon.

” Cine nu iartă, nu iubește. Cine nu iubește, nu este un bun creștin” – afirma astăzi Înaltpreasfinția Sa Nifon, Arhiepiscopul și Mitropolitul Târgoviștei.

Reușita organizării în cele mai bune și sigure condiții a Sărbătorii Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţării Româneşti, ocrotitor al Eparhiei Târgoviștei, este un semn că speranța și credința pot birui oricât de dificile ar fi problemele.

Îi mulțumesc Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon pentru că nu a lăsat un asemenea moment de încărcătură spirituală să treacă în anonimat.

Îi urez mulți ani într-un slujirea credinței ortodoxe. 🙏

Mai mult decât oricând, astăzi, când regulile impun distanță fizică între noi, avem nevoie de apropierea sufletească pe care o asigură Biserica noastră creștină.

Mulțumesc pentru darurile de suflet, dar și pentru minte.