PRO ROMÂNIA DÂMBOVIȚA: ADRIAN ȚUȚUIANU PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN, IAR COSMIN BOZIERU PENTRU PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE

PRO ROMÂNIA DÂMBOVIȚA: ADRIAN ȚUȚUIANU PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN, IAR COSMIN BOZIERU PENTRU PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE

Liderul PRO România Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, împreună cu echipa sa, și-au depus astăzi candidaturile pentru Consiliul Județean Dâmbovița. Adrian Țuțuianu a mai ocupat această funcție în perioada 2012 – 2016, astfel că mesajul său pentru dâmbovițeni este „Mă întorc!”.


„Trăiesc un sentiment ciudat. De emoție, de ambiție, de nerăbdare. Din această clădire din spatele meu am făcut lucrurile bune pentru acest județ în perioada 2012 – 2016. Este cea mai bună cartea de vizită pentru mine”, spune acesta.
Conform spuselor sale, au fost strânse peste 30.000 de semnături, „strânse din casă în casă, din poartă în poartă, din om în om”:
„Eu n-am dat liste primarilor, n-am dat liste șefilor de instituții, n-am dat liste salariaților ca să le completeze funcționarii din subordine. Eu și colegii mei am fost pe teren”, mărturisește Adrian Țuțuianu.
„Le mulțumesc din suflet tuturor celor care au semnat pentru mine, pentru echipa PRO ROMÂNIA Dâmbovița. Le mulțumescu tuturor colegelor și colegilor care, în ultimele 2-3 săptămâni, m-au însoțit pe teren”.
Acesta este de părere, totodată, că amatorismul și experimentele trebuie să înceteze. Așadar, Adrian Țuțuianu susține în felul următor:
„Mă întorc ca să salvez proiectul de apă și canal. Sunt 230 de milioane de euro, cu risc major de neimplementare.
Mă întorc ca să salvez proiectul drumului județean de la Moreni – Târgoviște până la Niculești. Sunt 50 de milioane de euro, cu risc de neimplementare.
Mă întorc ca să pregătim și să implementăm, apoi, pe bani europeni proiectele de centuri ocolitoare în zonele urbane: inelul 2 de centură la Târgoviște, centura Moreni, centura Găești, centura Pucioasa – Fieni, centura Titu.
Mă întorc ca să construim la Târgoviște un parc industrial
Mă întorc ca să salvez proiectul Stațiunii Padina – Peștera, stațiune în care, în acești ani, administrația județeană condusă de PSD, nu a reușit să miște nimic.
Mă întorc ca să aduc investitori de calibru în județ., așa cum am adus ARCTIC-ul sau investitorii de la Mall.
Mă întorc ca să salvez Spitalul Moroeni și proiectele pe bani europeni de la UPU și Ambulatoriu. Mă întorc ca să construim 2-3 centre de îngrijiri paliative pentru oamenii din județ și un spital pentru copiii cu probleme de la Gura Ocniței.
Mă întorc ca să finanțez masiv infrastructura educațională: campusul UVT, școli, grădinițe și creșe.
Mă întorc pentru că, dintre toți candidații, eu am dovedit că știu și că pot. Dintre toți candidații eu am lăsat ceva în urma mea. Dintre toți candidații, eu cunosc acest județ, fiecare sat, fiecare cătun, fiecare uliță și n-am nevoie de GPS ca să ajung într-o localitate”.
Tot astăzi, din partea aceluiași partid, Cosmin Bozieru, fostul viceprimar al municipiului Târgoviște, și-a depus și el candidatura pentru funcția de primar, alături de acesta fiind și echipa de candidați pentru Consiliul Local.


„Astăzi, îmi depun candidatura pentru o Târgoviște a viitorului. Obiectivul principal este de a dezvolta Târgoviștea ca principal centru economic, social și cultural din Muntenia. O nouă strategie de dezvoltare, care să cuprindă și crearea unei zone metropolitane, un plan urbanistic general, nou, complet digitalizat, un proiect de mobilitate urbană care să cuprindă și reabilitarea Șanțului Cetății, parking-center Târgoviște, crearea unui parc industrial – toate sunt obiective pe care mi le-am fixat împreună cu echipa mea de la PRO România Târgoviște și sunt sigur că le vom realiza.
Credem că e nevoie de locuri de muncă înaintea locurilor de joacă, e nevoie de o parcare modernă în centrul orașului înaintea luminițelor de la fântâni și este nevoie de o Târgoviște metropolă, cu 200.000 de locuitori înaintea panseluțelor din giratorii.
Am lângă mine o echipă de profesioniști, 80% dintre ei n-au mai făcut politică, dar sunt oameni care au performat în domeniile lor de activitate și, cu atât mai mult, mă bucur că au avut încredere în proiectul nostru”, spune acesta.
Autor: Miruna Lunescu