VEZI MESAJELE CANDIDAȚILOR LA PREȘEDINȚIA CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA!

VEZI MESAJELE CANDIDAȚILOR LA PREȘEDINȚIA CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA!

De astăzi a început campania electorală pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița. De aceea, fiecare candidat a transmis mesaje dâmbovițenilor pe contul de socializare. Mai jos vă prezentăm mesajele mobilizatoare a celor mai cunoscuți dintre candidații care vor figura pe buletinele de vot în data de 27 septembie:

Sorin ION, candidatul PNL pentru președinția CJD: „Oamenii înțeleg – aceasta este concluzia ultimelor întâlniri cu cetățenii județului și ai orașului Târgoviște.
Oamenii înțeleg că trăim vremuri fără precedent și înțeleg că facem tot posibilul să rezolvăm toate situațiile care apar.
Sigur, sunt multe de rezolvat în urma celor care au guvernat înaintea noastră, dar este clar pentru toți cei cu care am vorbit că nu au fost făcute eforturile care se cereau.
Pe cei de la PSD nu i-a deranjat nimic în guvernarea lor, au avut toate condițiile pentru dezvoltare, dar au ales să țină o țară întreagă pe loc pentru miza personală a membrilor certați cu legea din conducerea lor.
Oamenii înțeleg că venim să dezvoltăm și că a venit momentul unui capitol nou. Un capitol al performanței și al muncii ÎN SLUJBA CETĂȚEANULUI.
P.S.: Găsesc absolut ridicol faptul că niște oameni care s-au luptat cu justiția timp de 4 ani pot critica pe cei care se luptă cu pandemia…”

Ionel Petre candidatul ALDE pentru președinția CJD: „Debut de campanie alegeri locale 2020, campanie care pentru mine și colegii mei va avea ca centru gravitațional cetățeanul, cu problemele lui, cu prioritățile lui, cu propunerile lui. Oamenii stiu mai bine ce și cât au facut cei care s-au tot perindat la conducerea autorităților locale. Noi venim cu experiență si cu rezultate , nu facem experimente. Împreună suntem mai puternici!”

Corneliu Ștefan, candidatul PSD pentru președinția CJD: „Este timpul ca proiectele și realizările să vorbească.
Sperăm ca partidele politice și reprezentanții acestora să dea dovadă de respect față de oamenii care ne vor alege pe 27 septembrie.
Aceste alegeri sunt pentru dâmbovițeni, iar noi, oamenii politici, suntem cei care trebuie să le reprezentăm interesele cât mai bine și în folosul lor.
Știu că dâmbovițenii vor alege între cei care le reprezintă interesele și cei care sunt dirijați de oameni care nu au nicio legătură cu județul nostru.
Și mai știu că dâmbovițenii sunt oameni de ECHIPĂ.”

Robert Turcescu, candidatul PMP pentru președinția CJD, se rezumă la un scurt și entuziast: „Start!”

Adrian Țuțuianu, candidatul PRO România pentru președinția CJD: „În calitate de candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, lansez, astăzi, celor doi contracandidați, reprezentând Partidul Social Democrat și Partidul Național Liberal, d-nii Corneliu Ștefan și Sorin Ion, invitația publică la dezbatere în fața dâmbovițenilor.
Consider că este un semn de respect față de oamenii cărora le cerem votul să venim în fața lor, în cadrul unui dialog civilizat, onest, axat pe domeniile fundamentale de interes public: educație, sănătate, infrastructură etc.”

Postările integrale pot fi găsite pe paginile de Facebook ale candidaților. Le urăm succes și așteptăm decizia dâmbovițenilor în ziua alegerilor! Ultimul sondaj Sociopol îl indică pe candidatul PSD, Corneliu Ștefan, câștigătorul detașat al acestor alegeri!
AUTOR: Bogdan Preda