TUDORA ANDREI, TSD TÂRGOVIȘTE: VALOAREA DE ACHIZIȚIE A LOCUINȚELOR ANL A FOST MAJORATĂ DE GUVERNUL PNL

TUDORA ANDREI, TSD TÂRGOVIȘTE: VALOAREA DE ACHIZIȚIE A LOCUINȚELOR ANL A FOST MAJORATĂ DE GUVERNUL PNL

Tudora Andrei, liderul tinerilor social-democrați și candidat pe lista de consilieri locali, a adus astăzi, în cadrul conferinței de presă a PSD Dâmbovița, precizări cu privire la majorarea prețului chiriilor, respectiv a prețului de vânzare a locuințelor ANL.
Conform acestuia, valoarea de achiziție pe metru pătrat a locuințelor ANL a crescut de la 1.916 lei în anul 2019 la 2.996 lei în anul 2020.
„PNL-ul a reușit să îngroape singura variantă a tinerilor de a putea să-și achiziționeze o locuință. Domnul ministru PNL Ion Ștefan a majorat cu aproximativ 50% chiriile, respectiv prețul de vânzare a locuințelor ANL. Valoare de achiziție pe metru pătrat a locuințelor ANL a crescut de la 1916 lei în 2019 la 2996 de lei în 2020. Într-o perioadă de criză economică și pandemie, guvernarea liberală nu a fost preocupată să găsească o soluție viabilă pentru tineri, ci din contră, au avut grijă să le îngropape orice speranță de a-și achiziționa o locuință. Acest lucru denotă cât de slab pregătiți și rău intenționați sunt acești peneliști care ne arată zi de zi lipsa lor de viziune. La nivelul municipiului Târgoviște vedem câte aberații și minciuni au în programul de campanie. Apelează la cele mai josnice tertipuri pentru a încerca în ceasul al 12-lea să păcălească populația”, declară Tudora Andrei.
În cele din urmă, acesta asigură conducerea PSD Dâmbovița de sprijinul tinerilor social-democrați, îndemnând totodată cetățenii să iasă la vot pe data de 27 septembrie: „vă rog ca pe 27 septembrie să-l votăm cu încredere pe primarul Daniel Cristian Stan împreună cu Consiliul Local PSD Târgoviște, precum și pe Corneliu Ștefan la CJD, pentru a putea continua lucrurile bine făcute”.
Autor: Miruna Lunescu