You are currently viewing Ciolacu, prezent la Târgoviște, a afirmat că PSD merge singur la parlamentare!

Ciolacu, prezent la Târgoviște, a afirmat că PSD merge singur la parlamentare!

Aflat într-o vizită în judeţul Dâmbovița, Marcel Ciolacu a afirmat, la conferința de presă susținută la sediul partidului, că PSD a ales să nu facă alianţe la alegerile parlamentare, și că, spre deosebire de Ludovic Orban, nu îşi urmează paşii săi şi ai partidului pe anumite calcule politice. Liderul PSD a adăugat că astfel, social-democraţii vor fi mult mai determinaţi să câştige alegerile din 6 decembrie.

Eu, în comparaţie cu domnul Orban, nu îmi urmez nici paşii mei, nici cei ai partidului pe anumite calcule mereu politice. Vreau să vă reamintesc decizia doamnei primar general Gabrielei Firea care a luat decizia să candideze sub sigla PSD şi atât, fără să facă aranjamente pe sub masă sau să încerce să coopteze în urma unor şmecherii politice anumite voturi sau să păcălească oamenii”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a mai precizat că este „abordarea cea mai corectă”.

„PSD se prezintă singur în alegerile generale. Sunt ferm convins că astfel toată echipa PSD, toţi oamenii de valoare din toate judeţele vor trage în aceeaşi direcţie şi vor fi mult, mult mai determinaţi să câştigăm pe 6 decembrie”, a precizat preşedintele PSD.