ATENȚIE ȘOFERI! POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI AU SUSPENDAT PENTRU NEREGULI ÎN TRAFIC 42 DE PERMISE ȘI AU APLICAT NUMEROASE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE

ATENȚIE ȘOFERI! POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI AU SUSPENDAT PENTRU NEREGULI ÎN TRAFIC 42 DE PERMISE ȘI AU APLICAT NUMEROASE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE

COMUNICAT DE PRESĂ

În ultimele 48 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat să fie prezenți la datorie și au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Pe parcursul celor două zile, polițiștii au intervenit la 89 de evenimente, dintre care 62 au fost sesizate prin 112.

Pentru nerespectarea prevedrilor legale, polițiștii au aplicat 540 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 157.87 de lei, au reținut 42 de permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatirculare.

De asemenea, au fost sesizate 41 de infracțiuni, din totalul acestora, 23 fiind contra persoanei și 14 contra patrimoniului.

Exemplu:

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au depistat un bărbat de 33 de ani, din localitatea Scheiu de Sus, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 5 m³ material lemnos fără a deține documente legale de proveniență.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, bărbatul fiind sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

 

Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA