PMP Dâmbovița, alegeri parlamentare: Nu veți găsi pe aceste liste oameni aduși din alte județe, care vin să-și ia mandatul de parlamentar și să plece cu el la București

PMP Dâmbovița, alegeri parlamentare: Nu veți găsi pe aceste liste oameni aduși din alte județe, care vin să-și ia mandatul de parlamentar și să plece cu el la București

Astăzi, membrii Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița și-au depus listele cu semnăturile de susținere a candidaturilor la alegerile parlamentare.

La Camera Deputaților candidează președintele PMP Dâmbovița, Iulian Vladu, fost deputat PDL, urmat de Cristina Stroe, Inspector Școlar Adjunct la Inspectoratul Școlar Dambovița. În declarația sa, acesta își motivează decizia: „Pe listele PMP veți găsi oameni cu o pregătire profesională foarte bună, oameni care cunosc problemele județului și oameni care iubesc acest județ. Nu veți găsi pe aceste liste oameni aduși din alte județe, care vin să-și ia mandatul de parlamentar și să plece cu el la București și efectiv să uite de județul Dâmbovița. Lista la Senat este deschisă de domnul Alexandru Oprea, iar la Camera Deputaților, de subsemnatul Iulian Vladu. Mergem în Parlament cu gândul și dorința de a finaliza, în primul rând, proiectele pe care le-am inițiat – și care astăzi sunt blocate de actualii oameni politici – pentru a iniția alte proiecte pentru dezvoltarea județului Dâmbovița, pentru a creea un cadru legislativ corect pentru cetățeni. Aici aș face o afirmație: sunt unul dintre parlamentarii care a susținut reducerea numărului de parlamentari la 300 și m-am opus inițiativei de a introduce pensii speciale. Merg in Parlament cu convingerea că Partidul Mișcarea Populară va deveni o forță puternică.”

Așa cum a menționat Iulian Vladu, fostul președinte al Consiliului Județean Dambovita, Alexandru Oprea, se alătură echipei PMP în cursa electorală pentru alegerile parlamentare. Într-o postare pe pagina sa de socializare, acesta își motivează decizia:

Vă anunțam ieri că voi candida pentru funcția de senator în Parlamentul României. Astăzi a venit acel moment și, puțin mai devreme, mi-am depus #candidatura având sprijinul #PMP #Dâmbovița.

Am mai spus-o și o repet. Cred că oamenii trebuie să #sprijine județul Dâmbovița și să facă tot ce le stă în putere pentru a-l face prosper și nu invers. E timpul ca județul Dâmbovița să fie reprezentat în forul legislativ de oamenii care îl cunosc, care i-au fost alături atunci când i-a fost bine sau mai puțin bine, care au muncit pentru #proiectele și #investițiile implementate local și nu de oameni care sunt în trecere prin județ, doar pentru a ajunge mai departe.

#Cunosc Dâmbovița mai bine decât mă cunosc pe mine și cred că, în continuare, se pot face multe lucruri bune pentru județ. În ceea ce mă privește, ca și până acum, voi continua să fac tot ce ține de mine pentru a face Dâmbovița și mai bine decât înainte.”

Pe locul doi la Senat se află Liliana Nițu, membru fondator și fost președinte PMP Dambovița. Printre altele, aceasta a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: „Pentru alegerile parlamentare, Partidul Mișcarea Populară se prezintă în fața dâmbovițenilor cu oameni ai locului, orientați către promovarea, la București, a intereselor și a obiectivelor comunităților din care provin.”

AUTOR: Bogdan Preda