You are currently viewing ALEXANDRU OPREA, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMÂNIEI, AȘTEAPTĂ SPRIJINUL FOȘTILOR COLEGI DIN PSD

ALEXANDRU OPREA, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMÂNIEI, AȘTEAPTĂ SPRIJINUL FOȘTILOR COLEGI DIN PSD

 

La conferința de presă de astăzi, Alexandru Oprea, fost membru PSD, a anunțat că va candida acum pe lista PMP Dâmbovița pentru funcția de senator în Parlamentul României.

Acesta spune că se bazează pe sprijinul foștilor colegi din PSD, „făcând o analogie a ceea ce a făcut în acești ani pentru fiecare dintre dumnealor”.

Mai jos se află declarația sa:

„Eu nu cred că este o trecere de la stânga la dreapta, PMP este un partid de centru-dreapta, iar PSD, discutând pe doctrină, este un partid de centru-stânga, deci undeva la centru ne întâlnim. Eu cred că domnul Iulian Vlad poate aduce destule voturi de pe partea dreaptă, Alexandru Oprea poate aduce și el voturi de pe partea stângă și sigur, poate că bulversăm electoratul, dar cred că această analiză trebuia să și-o facă întâi PSD-ul, care văd că încearcă disperat să contra-balanseze această mișcare, aducând pe lista de parlamentari pe primarul de la Răzvad.

Dacă cineva își închipuie că șmecheria asta cu primarii pe care i-au ales pe 27 septembrie poate să țină, să creadă cineva că ei vor pleca în parlament și că ne vor reprezenta în parlament undeva în Decembrie, înseamnă că ne merităm soarta, dar fac precizarea că politica trebuie făcută de oameni, pentru oameni. Cred că electoratul din Dâmbovița, uitându-se la ce somități propun cele două mari forțe politice pe lista de candidați și pe faptul că unii dintre ei sunt implanturi, ca să nu le numesc altfel, sau sunt trecători prin viață prin județul Dâmbovița, vor lua în calcul că au nevoie de oameni ai locului, care să-i reprezinte și să se bată pentru acest județ.

Dacă acest județ, cu atâtea sute de mii de locuitori, chiar nu găsește o resursă umană la nivelul județului, pentru a-i reprezenta interesele României, asta ne este soarta. Fiecare partid își alege propria sa strategie, dar repet, sunt prea aproape alegerile una de alta, ca să te duci în campania la alegerile locale, să te voteze la primărie, iar acum să te voteze la Casa Poporului. Mă bazez și pe sprijinul primarilor PSD, uitându-mă în ochii dumnealor și făcând o analogie a ceea ce-am făcut în acești ani pentru fiecare dintre dumnealor.”

AUTOR: Miruna Lunescu