Acțiuni ale polițiștilor dâmbovițeni în stațiile de cale ferată și în trenuri

Acțiuni ale polițiștilor dâmbovițeni în stațiile de cale ferată și în trenuri

COMUNICAT DE PRESĂ

Astăzi, 28 octombrie a.c., în intervalul orar 08:00-12:00, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Dâmbovița, sprijiniți de jandarmi și reprezentanți de la CFR Călători, au desfășurat acțiuni, pe raza județului, pentru limitarea efectelor pandemiei COVID-19 și creșterea siguranței călătorilor.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au verificat persoanele aflate în trenuri și stațiile de cale ferată cu privire la respectarea recomandărilor pentru luarea unor măsuri de protecție și păstrarea unei distanțări fizice.

Au fost legitimate 27 de persoane, iar ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.500 de lei, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, pentru neluarea măsurilor de protecție individuală.

Vă recomandăm să evitați aglomerația, deplasările la orele de vârf și să purtați masca de protecție la bordul trenurilor pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Sursa: IPJ DÂMBOVIȚA