BAZA SPORTIVĂ DE LÂNGĂ COMPLEXUL TURISTIC DE NATAȚIE TÂRGOVIȘTE A FOST INAUGURATĂ

BAZA SPORTIVĂ DE LÂNGĂ COMPLEXUL TURISTIC DE NATAȚIE TÂRGOVIȘTE A FOST INAUGURATĂ

În această seară, a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a adus în atenția publică finalizarea bazei sportive situată în imediata vecinătate a Complexului Turistic de Natație Târgoviște.
Conform spuselor edilului, proiectul a fost realizat în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, terenul având o suprafață de 9543.00 m2, fiind dotat cu sistem de iluminat și tribună de 300 de locuri.
Baza sportivă va permite desfășurarea în condiții excelente a antrenamentelor FC Chindie Târgoviște, inclusiv a grupelor de copii și juniori, precum și a meciurilor oficiale de fotbal juvenil”, spune Daniel Cristian Stan.

La eveniment au fost prezenți și oficialii Federației Române de Fotbal, președintele Răzvan Burleanu, directorul tehnic-Mihai Stoichiță și secretarul general al FRF. Participarea acestora nu a fost aceea de simpli invitați, ci de investitori în acest proiect de infrastructură sportivă. Președintele FRF a accentuat nevoia de investiții în sport, mulțumind Primăriei Municipiului Târgoviște pentru că au contribuit esențial la realizarea acestei baze sportive.

Autor: Miruna Lunescu