You are currently viewing Virgil Guran (PNL): Măsurile luate ne duc spre normalitate!

Virgil Guran (PNL): Măsurile luate ne duc spre normalitate!

Chiar dacă cifrele oficiale despre evoluția pandemiei nu sunt deloc încurajatoare, isteria generată de situația actuală, isterie întreținută în bună măsură din interese politicianiste, nu este justificată, transmite consilierul premierului, Virgil Guran.

”Măsurile luate ne vor duce, încet-încet, spre normalitate(…) Vom trece peste acest virus, cu pierderile respective, din păcate,  dar vom trece – și economic vom trece”, a declarat Virgil Guran la Columna Tv.

Liderul liberal îi liniștește și pe cei care sunt îngrijorați de soarta economiei: măsurile luate vor face ca în 2020 să ne situăm foarte aproape de nivelul anului 2019!

Cât despre situația sanitară, Virgil Guran dă asigurări că sistemul sanitar poate face față pandemiei, nu există nici un pericol ca acesta să cedeze și ”vom trece peste acest moment greu, cu infectări multe,  cu oameni mulți în A.T.I. (…) Cu răbdare, cu calm, vom trece și peste acest lucru (criza actuală, n.r.) și nu trebuie să ne panicăm pentru că panica nu aduce nimic bun”