You are currently viewing Medicul rănit în incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț va fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti

Medicul rănit în incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț va fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti

Medicul rănit în incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț va fi transferat la București cu un avion militar. În noaptea de sâmbătă spre duminică, el va fi dus cu o autospecială SMURD la Iași, de unde va fi luat de aeronavă. Medicul va ajunge la Spitalul Floreasca.

Medicul de gardă de la ATI Piatra Neamț a încercat să salveze un pacient internat în momentul incendiului, iar acum ambii sunt în stare critică, a declarat pentru Mediafax directorul Spitalului Județean Piatra Neamț, Lucian Micu.
,,Din dorința lui de a salva cât mai multe vieți, putem spune că s-a aruncat în flăcări pentru a-i salva. El a scos din celălalt salon, salonul alăturat. A încercat să intervină și unde ardea. Asistenta a încercat să îl ajute„, a spus managerul spitalului.
Ministrul Sănătății Nelu Tataru a declarat, sâmbătă seara, că în afară de medicul de gardă mai sunt și alte cadre medicale cu arsuri, după incendiul de la ATI.