You are currently viewing Răzvan Bejan (ProRomânia) este noul viceprimar al municipiului Moreni

Răzvan Bejan (ProRomânia) este noul viceprimar al municipiului Moreni

,,Nu a fost ușor…dar, am dat peste niște OAMENI cu mare verticalitate cărora doresc sa le mulțumesc…. și aici nu ma refer doar la cei doi lideri, Robert Harabagiu (PNL) și Ciprian Baicoianu (PER) , vreau sa mulțumesc tuturor colegilor CONSILIERI LOCALI, care au votat cu încredere investirea mea in funcția de Vice-Primar al MUNICIPIULUI MORENI!

Evident ca este o mare responsabilitate și o bucurie in același timp, dar mai presus de trăirile mele, sunt ale dumneavoastră… oamenii din Moreni care ne-au dat girul de încredere și pe care TREBUIE sa nu-i dezamăgim !

Sunt un om de echipa și acesta TREBUIE sa fie cuvântul de ordine in următorii 4 ani, ECHIPA , o echipa de consilieri responsabili care sa pună MUNICIPIUL MORENI pe primul loc, toți cu ambiție pentru a face un loc și mai frumos și mai organizat și mai performant…pentru ca SE POATE și la noi !!

O sa încerc pe cât posibil sa ma ridic la înălțimea așteptărilor dumneavoastră și voi încerca sa simțiți ca va sunt alături de câte ori aveți nevoie de sprijin !

In încheiere, vreau sa va asigur de tot respectul meu! Doamne ajuta!”, este mesajul transmis de Răzvan Bejan, noul viceprimar al municipiului Moreni.