Virgil Guran (PNL): PSD a guvernat foarte bine pentru ei, pentru interesele lor, pentru neamurile lor, pentru gașca lor!

Virgil Guran (PNL): PSD a guvernat foarte bine pentru ei, pentru interesele lor, pentru neamurile lor, pentru gașca lor!

COMUNICAT DE PRESĂ

Dragi Dâmbovițeni,
Timp de 23 de ani, comuniștii din eșalonul doi, securiștii și progeniturile acestora, au făcut din Dâmbovița o feudă pe care au exploatat-o fără milă, în interes propriu.
Acum vin și vă toarnă minciuni frumoase despre cât de bine guvernează ei. Da, au guvernat foarte bine pentru ei, pentru interesele lor, pentru neamurile lor, pentru gașca lor! Oare asta ne dorim pentru viitor? Un viitor în care copiii noștri să fie sclavii sărăciți și lipsiți de speranță ai CIUMEI ROȘII?
Dragi dâmbovițeni, în mai puțin de un an, într-o perioadă de criză cum planeta nu a mai cunoscut, PNL a reușit să demonstreze că poate și vrea să scoată județul și țara din mizeria în care au ajuns după decenii sub bocancul unora ca Iliescu, Năstase, Ponta, Dăncilă sau Dragnea.
Pe 6 decembrie, este momentul să reaprindem flacăra speranței. Speranța într-un viitor mai bun pentru noi și pentru copiii noștri.
Pe 6 decembrie, ne recâștigăm dreptul de a ne așeza demni alături de națiunile civilizate ale Europei.
Cu votul dumneavoastră, câștigă România!

Virgil Guran,
Președinte PNL Dâmbovița