PR. VICAR EPARHIAL IONUȚ GHIBANU, APEL CĂTRE AUTORITĂȚI ÎN LEGĂTURĂ CU DRUMUL CĂTRE STAȚIUNEA PADINA PEȘTERA

PR. VICAR EPARHIAL IONUȚ GHIBANU, APEL CĂTRE AUTORITĂȚI ÎN LEGĂTURĂ CU DRUMUL CĂTRE STAȚIUNEA PADINA PEȘTERA

Părintele Ionuț Ghibanu, Vicar eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei, a făcut astăzi, pe Facebook, un APEL către autoritățile județene în vederea găsirii soluțiilor legale pentru a deszăpezi și a deschide drumul asfaltat către Mănăstirea Peștera Ialomiței din Stațiunea de interes național Padina-Peștera:

“BĂTAIA DE JOC A AUTORITĂȚILOR! NE-AM ÎNTORS ÎN TIMP!

Am trăit o enormă dezamăgire mergând spre Mănăstirea Peștera Ialomiței din Stațiunea de interes național Padina-Peștera.
Este inadmisibil ca drumul din munte de pe dreapta lacului Bolboci (cum urcăm) să fie închis, nefiind deszăpezit așa cum a fost în fiecare an de când a fost ASFALTAT, iar drumul NEASFALTAT de pe stânga lacului să arate cum vedeți în fotografii.
Mi-am adus aminte de anii 2000-2010 în care veneam la Mănăstire pe cel mai prost drum care putea exista în județul Dâmbovița, însă eram pregătit încă de când plecam de acasă, pentru că știam ce mă așteaptă.
FAC UN APEL CĂTRE AUTORITĂȚILE JUDEȚENE SĂ IA MĂSURI URGENT! Găsiți soluții legale pentru a deszăpezi și a deschide drumul asfaltat!
Urmează o perioadă atât de frumoasă, în care mulți turiști sau pelerini vor veni în Stațiunea Padina-Peștera și vor fi dezamăgiți de faptul că, după atâția ani, nu reușim să le creăm condiții optime de a ajunge aici.
Menționez că restul drumului asfaltat este deszăpezit și se circulă foarte bine.
O zi binecuvântată tuturor!” a scris pe Facebook Părintele Vicar eparhial Ionuț Ghibanu.