Din cauza unei alerte cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti, procesul Elenei Udrea a fost suspendat

Din cauza unei alerte cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti, procesul Elenei Udrea a fost suspendat

Şedinţa de judecată în dosarul în care fostul ministru Elena Udrea, fiica fostului președinte al României Traian Băsescu, dar și alte persoane sunt judecate pentru fapte de corupție, referitor la finanțarea campaniei prezidențiale din anul 2009, a fost suspendată marţi la Curtea de Apel Bucureşti, din cauza unei alerte cu bombă.

Un jandarm a anunţat completul că există o ameninţare cu bombă, iar şedinţa a fost suspendată de urgenţă şi sala evacuată. Poliţia şi Brigada Antitero a SRI intervin. Preşedinta completului a anunţat că şedinţa se va relua la ora 14.00.

,,Astăzi, în jurul orei 10:40, Poliția Capitalei a fost sesizată prin SNUAU 112, de către un bărbat, despre faptul că la Curtea de Apel București se află un dispozitiv exploziv. Cladirea a fost evacuată, iar la fața locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul IGPR, care efectuează verificări specifice“, transmite Poliţia Capitalei.

,,În urma unui apel la 112, a fost inregistrată o ameninţare cu bombă la Curtea de Apel Bucureşti. Specialistii pirotehnisti ai Serviciului Român de Informaţii se află la faţa locului şi împreună cu echipajele Politiei au demarat procedurile specifice în astfel de situaţii. Vom reveni cu amănunte“, a transmis și SRI.