Un fotbalist de la Chindia Târgoviște, inclus în etapa a 18-a, a Ligii 1

Un fotbalist de la Chindia Târgoviște, inclus în etapa a 18-a, a Ligii 1

Unul dintre componenții Chindiei Târgoviște s-a aflat printre remarcații rundei cu numărul 18 a Ligii 1.  Jucătorul dâmbovițean a prins, în această săptămână, echipa ideală propusă de Liga Profesionistă de Fotbal este Daniel Popa.

Atacantul a reușit în disputa cu Academica Clinceni, câștigată de Chindia cu 2-1, să marcheze un gol, dar totodată să ofere și un assist colegului său, Cristian Neguț, care a înscris și el.

După jocul bun făcut cu Ilfovenii, Dani Popa a fost declarat de Liga Profesionistă de Fotbal MVP-ul meciului disputat la Buftea, în urmă cu patru zile.
“Trece printr-o perioadă foarte bună din carieră. A înscris un gol, al patrulea în ediția curentă, apoi i-a pasat decisiv lui Neguț”, l-au caracterizat reprezentanții LPF, după victoria obținută de Chindia în fața Academicii.
Daniel Popa este unul dintre golgheterii formației târgoviștene în acest sezon, cu patru goluri marcate, la fel ca și coechipierul său din linia de atac Daniel Florea.
În acest campionat, Popa a bifat 17 prezențe în tricoul formației târgoviștene.
Iată echipa ideală propusă de LPF, după încheierea etapei a 18-a:
Alexandru Greab (FC Argeș) – Denis Haruț (Botoșani), Paul Papp (Craiova), Sylvain Deslandes (Argeș) -Ciprian Deac (CFR Cluj), Eder Gonzales (Sepsi), Andrei Artean (Viitorul), Adrian Păun (CFR Cluj) – Dennis Man (FCSB), Daniel Popa (Chindia), Hamidou Keyta (Botoșani). Antrenor: Mihăiță Ianovschi (Argeș).
Autor: M.I.