You are currently viewing Primăria Valea Lungă se digitalizează

Primăria Valea Lungă se digitalizează

Tot mai multe administrații locale se alătură trendului digitalizării. De data aceasta, este rândul primarului Negru Emil, de la Valea Lungă să anunțe apropierea de cetățenii comunei și în mediul online.

„Avem vești bune pentru cetățenii Comunei Valea Lungă! Digitalizăm Primăria!

Am adus și în online comunicarea dintre primărie și cetățeni!

Ce înseamnă lucrul acesta? Înseamnă că Primăria Comunei Valea Lungă vine în sprijinul cetățenilor cu servicii publice online. De astăzi, Primăria Comunei Valea Lungă este digitalizată.

https://valealunga.regista.ro/” este platforma pe care administrația locală o pune la dispiziția cetățenilor, după cum anunță,  printr-o postare, edilul de la Valea Lungă.

Practic, accesând aplicația primăriei, localnicii pot economisi timp și evita cozile de la ghișee și își pot rezolva cea mai mare parte a problemelor administrative, la orice oră, chiar de pe telefon.

Primarul Negru Emil explică ce servicii sunt disponibile pentru cetățeni pe platforma Primăriei Valea Lungă: „să depuneți cereri online pentru diverse solicitări (către compartimentele de urbanism, taxe și impozite, registru agricol, asistență socială, relații cu publicul sau alte solicitări);

-să faceți sesizări pe harta digitală a Comunei;

-să faceți programări online;

-să verificați stadiul documentelor, de acasă, în timp real;

-să aveți acces rapid la documente de interes public;

-în curând veți putea să plătiți online amenzile, taxele și impozitele prin Ghiseul.ro.

Nu mai este nevoie să vă deplasați până la sediul primăriei pentru a depune o cerere. Acum puteți face totul online! Totul este la un click distanță!”, dă asigurări primarul comunei dâmbovițene.

AUTOR: F. S.