You are currently viewing ÎNTÂLNIRE LA NIVEL ÎNALT PENTRU BINELE JUDEȚULUI. ÎPS NIFON ȘI MINISTRUL MEDIULUI, APELOR ȘI PĂDURILOR…

ÎNTÂLNIRE LA NIVEL ÎNALT PENTRU BINELE JUDEȚULUI. ÎPS NIFON ȘI MINISTRUL MEDIULUI, APELOR ȘI PĂDURILOR…

Astăzi, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Nifon a avut o întrevedere cu domnul Barna Tanczos, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, precum și cu domnul Corvin Nedelcu, Secretarul General al Ministerului, la care a participat și Pr. Dr. Ionuț Ghibanu, Vicar eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei.
„Tema principală de discuție a fost dezvoltarea și protejarea patrimoniului natural și antropic al județului Dâmbovița, care prezintă un potențial turistic extraordinar, cel montan prefigurânu-se a fi, poate, cel mai important. Prin Hotărârea Guvernului nr.107/15.03.2018, zona Peștera–Padina, din comuna Moroeni, județul Dâmbovița, a fost atestată ca stațiune turistică de interes național, aceasta fiind prima stațiune care se proiectează în România, în ultimii 30 de ani.
Reamintesc faptul că Mănăstirea Peștera Ialomiței este cel mai important obiectiv pe care pelerinii îl vizitează atunci când ajung în stațiune” a postat pe Facebook Vicarul eparhial Ionuț Ghibanu.