Consilier local PSD: România este doar un teren de joacă pentru interesele lor politice și fac tot posibilul să-și răsplătească oamenii pentru serviciile aduse partidului 

Consilier local PSD: România este doar un teren de joacă pentru interesele lor politice și fac tot posibilul să-și răsplătească oamenii pentru serviciile aduse partidului 

Criteriile după care sunt numiți românii prin funcțiile publice de interes reprezintă un subiect de dispută între putere și opoziție de când e politică pe plaiurile mioritice. Și cum PSD-ul este acum la putere, este un moment bun ca cei cărora le se tot scoteau vorbe de baroni locali să-și ia revanșa. 

Cam asta s-a întâmplat și în conferința de presă a PSD Dâmbovița de astăzi, când purtătorul de cuvânt al formațiunii politice, Costin Cozma, l-a atacat dur pe cel numit în fruntea Oficiului pentru Protecția Consumatorilor Dâmbovița, Cătălin Săvilă.

“Anul trecut, consilierul local găeștean Cătălin Slăvilă, mai mulți lideri PNL, atât de la nivelul orașului Găești, cât și de la nivel județean, erau subiectul unor înregistrări cu iz de șantaj, mită și trafic de influență.

De săptămână trecută, Cătălin Slăvilă a fost detașat în fruntea Oficiului pentru Protecția Consumatorului Dâmbovița pentru o perioadă de 6 luni. 

Pe lângă faptul că executivul PNL-USR-PLUS-UDMR continuă să facă numiri pe bază de carnet de membru de partid, ne întrebăm ce îl recomandă pe domnul Slăvilă pentru această funcție. De un an de zile auzim de depolitizarea instituțiilor de stat, dar zilele acestea observăm că nerușinarea celor care astăzi conduc România este dusă le extrem. Raluca Turcan iese public și vorbește de schimbările pe care guvernul din care face parte vrea să le facă. 

Vorbesc cu atâta lejeritate de România normală pe care însă, pe zi ce trece, o

transformă în România partidului unic, în România partidului care vrea să controleze tot și să supună politicului orice instituție”, a declarat Costin Cozma.

Și dacă vi se pare cunoscut discursul, nu vă mirați, e cam același cu al celor care în trecut acuzau PSD-ul că este “un partid stat”, care și-a numit oamenii peste tot, a mințit în campania electorală și își bate joc de români. 

AUTOR: F. S.