Fiica cea mare a lui Barack Obama va face parte din echipa de scenariști a serialului Hive

Fiica cea mare a lui Barack Obama va face parte din echipa de scenariști a serialului Hive

Malia Obama, fiica cea mare a fostului președinte american Barack Obama, a primit propunerea de a face parte din echipa de scenariști a unui serial, Hive, produs de canalul de streaming Amazon Prime.
După un internship la Weinstein Company (cu câteva luni înainte de declanșarea valului de acuzații de agresiune sexuală împotriva producătorului Harvey Weinstein), tânăra a făcut un stagiu la HBO, pe platourile seriei „Girls”, după care a lucrat cu Hale Berry la producția „Extant”. Propunerea nu este o noutate,  dar este cea mai importantă până în prezent.
În vârstă de 22 de ani, Malia Obama este studentă în ultimul an la drept la Harvard și are experienţă în producția de televiziune, în 2016 lucrând pe platourile de filmare ale serialului Girls. Acum va lucra pentru serialul „Hive”, care are în centru un personaj în genul cântăreței Beyoncé și va fi produs de Donald Glover.
Revista „Tatler” scrie că Malia a petrecut Valentine’s Day în compania iubitului ei englez, Rory Farquharson, pe care l-a cunoscut la Facultatea de drept de la Harvard. Rory a fost găzduit anul trecut, în timpul carantinei, de familia Obama în Washington.
Actor, scenarist, producător și compozitor, Donald Glover, care joacă din 2016 în serialul „Atlanta”, difuzat de FX, canalul de streaming al gigantului Disney, a bătut palma cu Amazon Prime pentru o sumă cu opt cifre, spune revista „Variety”.
Cu un premiu Emmy Primetime și un Glob de Aur, Donald Glover, în vârstă de 37 de ani, pare a fi omul momentului nu doar în producția de televiziune din SUA, ci și în cea cinematografică: săptămâna trecută a anunțat că a obținut unul dintre rolurile principale în remake-ul „Mr & Mrs Smith”, filmul din 2005 care i-a „adus împreună” pe Brad Pitt și Angelina Jolie.

Sursa: ForbesLife.ro, Profimediaimages.ro