Un dâmbovițean, prins fără mască în Covasna, deși trebuia să fie în carantină

Un dâmbovițean, prins fără mască în Covasna, deși trebuia să fie în carantină

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa, care trebuia să fie în carantină, a fost depistat de polițiști, în Covasna, fără mască. Bărbatul a fost amendat cu suma de 2.000 de lei, după cum informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Bărbatul, identificat în cursul zilei de luni, în zona pieţei agroalimentare din oraşul Covasna, nu purta mască de protecţie în spaţiul public şi nu avea asupra sa niciun act de identitate, motiv pentru care a fost condus la sediul Poliţiei în vederea stabilirii identităţii.

″În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului de 53 de ani din judeţul Dâmboviţa, constatând totodată că faţă de acesta era dispusă măsura carantinării la domiciliu până la data de 25.02.2021. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei pentru nerespectarea obligaţiei de a purta mască de protecţie în spaţiul public şi pentru nerespectarea măsurii carantinării la adresa de domiciliu”, se arată într-un comunicat de presă Agerpres.

Bărbatul a fost introdus într-un centru de carantină instituţionalizată pentru o perioadă de 14 zile.

AUTOR: F. S.